Printvenlig version


morgenmad
Morgen-æblekage

Morgen-æblekage

30 g havregryn
30 g smuldret rugbrød
15 g hvedemel
30 g let mayo
Sød
mandelessens

Blandres og smuldres til en grynet masse.

1 pænt, ikke for lille, æble (125 g) skrælles og snittes i tynde både.

Æblebådene lægges i en lille tærteform og drysses med kanel.
Smuldredejen drysses ud over. Bages på næstnederste rille i ovnen ved 180-200 grader i ca. 40 minutter.

62,5 g græsk yoghurt blandes med kanel + et par dråber citron + lidt Sød.

Den lune kage spises med den iskolde creme oven på til morgenkaffen.
God til weekendhygge.

Spis evt. lidt ylette med frugt i inden kagen.



Forbrug:
1 frugt
morgenmadsprodukt
morgenbrødet
3 'ekstra'X
1/1 dagsration fedtstof
1/4 mælkeration