Printvenlig version


bagværk / kager
Æblemuffins

Æblemuffins

125 g groftrevet æble
40 g skummetmælkspulver
30 g mel
ca. 5 g kanel (eller evt. kakao)
5 g bagepulver
lidt SØD, ca 1 tsk - eller efter smag
evt. lidt vanillekorn eller -essens, ca. 1 tsk

Rør det hele sammen, fordel det i 3-4 muffinsforme.
Bages ved 200 grader i 20-25 min.
Der skal ikke noget væde i dejen - æblerne afgiver rigeligt væde, når dejen røres grundigt sammen.
Vigtigt! Lad dem køle helt af, før du spiser dem - ellers er de alt for klæge. Bag dem helst i metal- eller silikone-muffinsforme, da de hænger meget fast i papirsforme.

Tip:
Kan serveres lune med en klat græsk yoghurt til.



Forbrug:
1 frugt
6-7 ekstra-X (mel+evt. kakao)