Printvenlig version


bagværk / frokostkager

Marengsrulle med vanilliecreme og frugt

(frokostportion)

2 æggehvider
lidt strø SØD
30 g fint revet rugbrød
mandelessens

Pisk hviderne stive, vend strø SØD, essens og brødet i. Fordeles på et stykke bagepapir. Bages ved 175 grader ca. 15 min.

Creme:
2 æggeblommer
1 dl skummet- eller minimælk
5 g maizena
kornene fra 1/4 flækket vanilliestang
125 g græsk yoghurt
SØD
evt. essens

Æggeblommer, mælk og maizena piskes i en gryde, kom vanillien i - koges op under piskning til en tyk konsistens, hæld i en skål og smag til. Bland den græske yoghurt i og smør det på marengsen, læg frugt på og rul sammen.

Husk at spise 300 g grøntsager først - for at dække en hel frokost.



Forbrug:
2 æg
7/10 mælkeration
1 ekstra-X (maizena)