Printvenlig version


desserter / mælke-desserter
Citronfromage II

Citronfromage II

1 1/2 spsk friskpresset citronsaft
lidt fintrevet citronskal (af en usprøjtet citron)
2 dl Gaio
1 1/2 blad husblas
SØD
evt. lidt vanillekorn eller -essens
evt. gul frugtfarve

Pynt:
citronmelisse
juliennestrimler af citronskal
evt. 30 g græsk yoghurt

Husblassen lægges i blød i koldt vand.
Gaio røres med lidt reven citronskal, saften fra den halve citron og SØD.
Pres vandet fra husblassen og smelt den. Når den er kølet af piskes den i citronmassen. Fromagen hældes i et portionsglas og sættes på køl.
Pyntes med citronmelisse ved serveringen.



Forbrug:
1/2 mælkeration
+ evt. 1/8 (græsk yoghurt) (i alt = 5/8 mælkeration)