Printvenlig version


desserter / frugt-desserter + desserter / mælke-desserter

Citrondessert med jordbær

1/2 usprøjtet citron
lidt cognac-essens eller romessens
SØD
125 g græsk yoghurt 10%
vanillekorn
75 g jordbær, skåret i tynde skiver

Skræl det yderste af citronskallen i tynde strimler med et juliennejern, og læg dem til side.
Pres saften af den halve citron og tilsæt essens og citronskal. Lad blandingen trække tildækket, gerne et par timer.
Si citronskallen fra og smag saften til med lidt SØD.
Den græske yoghurt smages til med vanillekorn og SØD, og tilsættes citronlagen.
Læg jordbærskiverne i bunden af et serveringsglas og hæld citroncremen henover. Stil desserten koldt et par timer.
Pynt med citronskal og et jordbær.



Forbrug:
1/2 mælkeration
1/2 frugt