Printvenlig version


bagværk / frokostkager

Banan-chokoladekage

(frokostportion)

2 æg
30 g let mayonnaise
40 g skummetmælkspulver
2 tsk bagepulver
2 tsk flydende sød
30 g mel
2 tsk vanilleessens
1 moset banan
2 tsk kanel
2 tsk kakaopulver (gerne Valrhona)

Alle ingredienserne blandes godt og hældes i passende form og bages ved 180 grader i 45-60 minutter. Læg gerne stanniol over de sidste 30 minutter, så kagen ikke bliver for mørk.
Husk at kagen skal spises til frokost, og der skal spises 300 g grøntsager og 30 g brød yderligere.
Kagen kan evt. deles i 2 - så skal der bare spise et æg til grøntsagerne og brødet.



Forbrug:
2 æg
1/1 dagsration fedtstof
8 ekstra-X (mel+kakao)
2 frugter