Printvenlig version


bagværk / kager

Spandauer

8 g gær
1/4 dl lunkent vand
10 g skummetmælkspulver
30 g mel
15 g let mayonnaise
SØD

Det hele blandes sammen til en klistret dej. Dejen lægges på bagepapir og der laves en fordybning i dejen.

Fyld:
62,5 g minimælk
7,5 g buddingpulver
lidt SØD
10 g sukkerfri hindbær syltetøj

Kog minimælk op med buddingepulver og lidt SØD til en tyk creme, og læg det i fordybningen i dejen. Læg hindbærsyltetøjet på toppen. Skub dejen lidt op om fyldet, så det ikke flyder for meget ud under bagningen.

Bages i ca. 12-15 min ved 200 grader. Gang fx opskriften med 4 og frys tre af de fire store kager ned



Forbrug:
7 1/2 ekstra-X (mel+buddingpulver)
1/2 dagsration fedtstof
1/8 mælkeration
2/3 dagsration sukkerfri syltetøj