Printvenlig version


bagværk / kager

Orange-Toffee-kage

Bund:
50 g gaio
10 g mel
1 knsp bagepulver
SØD og vanilleessens

Bland det hele i en frostpose, klip hjørnet af, så du kan bruge den som sprøjtepose. Sæt dejen som en rund kage på teflonunderlaget på stegepanden, og bag den ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Eller den bages i ovnen.

Orange-toffee-creme:
95 g græsk yoghurt
5 g kakao
lidt instant kaffepulver
SØD efter smag
4-5 dråber appelsinolie

Bland cremen i en frostpose, som kan bruges som sprøjtepose når du klipper hjørnet af. Dæk bunden på den afkølede bund med fx 40 g hakkede kogte svesker eller 15 g sukkerfri appelsinmarmelade. Pynt med toffee-cremen rundt i kanten, og lav som pynt på kagen lidt tynde appelsinskaller (appelsin-julienne) og evt. 1/2 kiwifrugt i skiver.

Kagen bliver meget dekorativ, og man kan sagtens servere den for gæster.



Forbrug:
1/2 mælkeration
3 ekstra-X
1 frugt (svesker) eller 1 dagsration marmelade
evt. 1/2 frugt (kiwi)