Printvenlig version


bagværk / kager
Chokolade-Banankage

Chokolade-Banankage

40 g let mayonnaise
80 g skummetmælkspulver
4 tsk bagepulver
4-5 tsk SØD - eller efter smag
60 g mel
4-5 tsk vanilleessens
2 mosede, modne bananer
4 tsk kanel - eller efter smag
4 tsk kakao

Banerne moses og resten af ingredienserne blandes i.
Bages ca. 40 min. ved 200 grader. Læg evt. stanniol over kagen, det sidste stykke tid i ovnen, hvis den begynder at blive mørk.

Del kagen i 4 stykker.
Kan sagtens fryses.

Tip:
Det er vigtigt, at bananerne er modne, dvs. meget gule og gerne med lidt brune pletter - ellers kan de i bagværk godt give en lidt besk smag.



Forbrug:
PR.STYKKE:
1/3 dagsration fedtstof
4 ekstra-X (mel+kakao)
1 frugt (1/2 banan)