Printvenlig version


morgenmad

Chokolademüsli

4 portioner

60 g let mayonnaise
10 g kakao
SØD efter smag
vanillekorn eller -essens efter smag
120 g rå havregryn

Rør let mayonnaise med kakao, SØD og vanille. Bland havregryn i massen med en gaffel. Smuldr det godt og grundigt. Spred det ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ca. 10 min ved 200 grader (varmluft).

Lad müslien køle helt af. Kan herefter opbevares i en tætsluttende dåse.
Portionen deles i 4.

Tip:
En sød og sprød chokolademusli - lige til at drysse på ylette sammen med jordbær eller banan

Kan tilsættes smag til blandingen inden bagning efter lyst - fx lidt hasselnødde-aroma eller fintrevet appelsinskal.



Forbrug:
PR: PORTION:
1 x morgenmadsprodukt
1/2 ekstra-X (kakao)
1/2 dagsration fedtstof