Printvenlig version


morgenmad

Pandekager med frugsalat

(morgenmad)

30 g brød
10 g sukkerfri syltetøj

Dej:
5 g gær
1 dl skummetmælk
1 æg
30 g mel
flydende SØD
ca. 1/2 tsk vanillekorn
1 tsk plantemargarine eller olie til stegning

Rør gær og mælk sammen i en skål og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Kom fedtstoffet på panden og bag pandekagerne. Hold dem lune under folie.

Frugsalat:
125 g græsk yoghurt 10%
ca. 1/2 tsk ahornessens
flydende SØD
1/2 pære i tern
1/2 æble i tern

Smag yoghurten til med SØD og ahornessens. Vend herefter frugterne forsigtigt i. Spis frugtsalaten til de lune pandekager. Kom syltetøj på brødet. Drik kaffe eller te til.



Forbrug:
1 æg
morgen brødration
2/3 dagsration sukkerfri syltetøj
7/10 mælkeration (mælk + yoghurt)
6 ekstra-X (mel)
1 dagsration fedtstof til stegning
1 frugt (æble + pære)