Printvenlig version


morgenmad + desserter / frokost-desserter

Pudding à la Jamie Oliver

30 g franskbrød eller lyst toastbrød
1-2 tsk sukkerfri mamelade (og/eller valgfri 1 frugt)
1 æg
vanilleessens
SØD

Brødet smuldres, marmelade smøres ud over - og/eller frugten fordeles over. Ægget piskes med SØD og vanilleessens. Blanding hældes over brødet. Puttes i microen på ca 200 W i 3-5 minutter - indtil æggeblanding er stivnet - eller i alm. ovn ca. 10-12 min ved 200 grader.

En god start på dagen som morgenmad evt. sammen med en frugt, hvis ikke den er brugt i opskriften.
Eller som dessert til frokosten, hvor der forinden er spist 300 g grøntsager samt 1 æg eller 1/2 port. kød, fisk eller fjerkræ.



Forbrug:
1 æg
1 brødportion
1/3-2/3 dagsration sukkerfrt syltetøj
og/eller 1 frugt