Printvenlig version


diverse / søde sager + desserter / mælke-desserter
Kolde chokokys

Kolde chokokys

2 dl Gaio naturel eller ylette
10 g kakao (gerne Valrhona)
lidt flydende SØD

Rør mælkeproduktet godt sammen med kakaoen og smag til med SØD. Blandingen kommes i en sprøjtepose med lille hul - eller i en lille frysepose, hvor der klippes et meget lille hul i hjørnet. Sæt blandingen på et stykke bagepapir som små dutter og kom dem i fryseren i ca. 1 time. De skal spises straks de tages ud af fryseren, ellers smelter de.

Tip:
Kakaoen kan røres med en anelse kogende vand, inden den røres i mælkeproduktet - så bliver blandingen mere ensartet i farven.

Brug smagstilsætninger efter ønske - fx. et par dråber orangeolie, instant kaffe (røres sammen med kakoen ud i en anelse kogende vand), hasselnøddearoma, toffeearoma eller lign. Kun fantasien sætter grænserne.



Forbrug:
1/2 mælkeration
2 ekstra-X (kakao)